KWALITEITS ENGAGEMENT DELICE

-       Délice werkt enkel met edelcouverture chocolade van Barry-Callebaut. Callebaut chocolade geldt als de referentie in België en in het buitenland.

-       Délice werkt enkel met zuivere hazelnotenpraliné die gemaakt wordt met 50% van de beste hazelnoten en op een unieke manier wordt gebrand en verwerkt.

-       Alle marsepein die wij verwerken is gemaakt met 40% amandelen. Voor pralines is dit een zeer goede verhouding. De marsepein is koud gedraaid. Hierdoor smaak je meer de amandelen.

-       Een belangrijk verschil is ook dat Délice werkt met zuivere melkerijboter en room. Hierdoor is de houdbaarheid slechts 6 maanden maar is de smaak zoveel beter. De boterroomvullingen worden ook licht opgeklopt waardoor je geen vettig effect hebt in je mond is.

-       Elke praline is gemaakt op basis van een uniek receptuur die huisgemaakt wordt.

-       Délice streeft ernaar om zo zoveel mogelijk natuurlijke of natuur identische aroma’s te gebruiken.

-       Een zeer gewaardeerde vulling is onze zelfgemaakte advocaat-likeur.

-       Iedere gemouleerde praline heeft een glanzend oppervlakte. Dit bekomen we door eerst een fijn laagje chocolade te spuiten in de vormen voor het mouleren. Dit vermindert tevens de gaatjes in de pralines.

-       Bemerk ook de fijne laag chocolade. Dit bekomen we enkel door op een professionele manier te werken.

-       Délice heeft er ook voor gekozen om te werken met noten. In veel pralines zitten hazelnoten, walnoten, amandelnoten of pistachenoten in verwerkt. Wij zijn van mening dat noten en chocolade perfect bij elkaar passen

-       Enkele pralines hebben een dubbele vulling om nog beter de combinatie van verschillende smaken te proeven.

-       Vier unieke creaties zijn gedresseerd op een koekje ‘Palets de dames’.

-       De aardbei (nr 26), dauphi-noix (nr 19) en gianduja (nr 24) geven kleur en glitter in uw ballotin.

 

Al deze punten maken onze producten net iets anders dan onze collega’s maar maken een wereld van verschil in kwaliteit. En, wij geloven dat dit de beste manier is om uw delicatessenzaak te onderscheiden van de rest.

Posted on 2015-08-20 Home 7308

QR code

Recently Viewed

No products
Top
Compare 0