1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Shop

Shop

Sinds 1978 staat onze winkel garant voor allerbeste lekkernijen recht van de productie.  Net buiten het center en vlakbij de Doorniksewijk vindt u gemakkelijk parking dicht bij de deur.

 

Lees meer

 

Bedrijf

Na 10 jaar ervaring in de wereld van de patisserie startte Marc Hauspy zijn eigen chocoladezaak in 1976.  Enkele jaren later vergezelde zijn vrouw Harolda hem en samen openden ze een nieuwe winkel en productieatelier in 1978.  Eind 2003 nemen hun zoon Jean-Pierre Hauspy en zijn vrouw Jocelyne de zaak over.

Vandaag is de chocolaterie Délice een goedgekende zaak met een hoge reputatie in België en het buitenland.  Samen met een team professionele medewerkers garanderen wij een constant niveau van kwaliteit.

De uitdaging voor onze toekomst is om innoverende en kwalitatief hoogstaande chocoladeprodukten te maken zonder compromissen.  Wij streven ernaar om relaties uit te bouwen op lange termijn met professionele klanten wiens uitstraling wij een extra waarde willen geven.

 

Lees meer

Nieuws

ZOMERARTIKELS 2013

Ontdek onze nieuwe zomerpralines voor 2013 via onderstaande link.

Meer info

BRC AUDIT 2013

Met trots laten we weten dat Délice opnieuw is geslaagd voor zijn BRC audit 'grade A'.

NIEUWE  PAASEITJES 2013

NIEUWE PAASEITJES 2013

Nieuwe Paaseitjes 2013

Kom en ontdek onze nieuwe smaken voor Pasen 2013!

Meer info

Délice wint Innovation Award op bakkersbeurs 'Broodway'

Délice wint Innovation Award op bakkersbeurs 'Broodway'

Naar aanleiding van de nationale vakbeurs voor de bakkers 'Broodway' in de Xpo te Kortrijk hebben we de prijs van de vakjury gewonnen voor het meest innovatief product in de categorie 'food'. 

Stevia is een belangrijke stap voorwaarts in de trend naar het consumeren van minder calorieën. Het is niet alleen een natuurlijke plant met een zoete smaak, het werkt als enige suikervervanger niet laxerend.  

De chocolaterie Délice heeft enkele pralines en een truffel ontwikkeld met Stevia.  Daarbij hebben we ook rekening gehouden met de wetgeving: 'zonder toegevoegde suikers'. Onze creaties zijn dus ook geschikt voor diabetici. 

De vullingen zijn gemaakt met een eigen receptuur waarbij de smaakbeleving en het caloriearme centraal staan.  Alle aroma's zijn 100% natuurlijk.

De smaakbeleving is in die zin vernieuwend omdat we moeten wennen aan minder suikersmaak, maar wel meer aroma in onze confiserie.

Vrolijk Paasfeest

Vrolijk Paasfeest

Njam Njam, laat de paasklokken maar komen.  Ik ben er klaar voor, Pauline

Broodway 2012

Broodway 2012

Beste klant,

Op de volgende editie van de vakbeurs 'Broodway' zijn wij terug van de partij.  Je kan ons vinden op stand nr 1116 in hal 1.  Kom gerust langs en ontdek onze nieuwigheden.

ANUGA 2011

ANUGA 2011

We nemen deel aan de ANUGA beurs in Keulen Duitsland van 8 okt. tot 12 okt. 2011.  Contacteer ons voor een afspraak.

Hall 2.1 Stand B035

NIEUWE  WINKEL!!

NIEUWE WINKEL!!

Sinds maandag 18 April hebben we er een tweede winkel bij in Kortrijk!

adres: Leiestraat 35, 8500 Kortrijk

tel: 0032.56.21.27.77

DEELNAME ISM 2012

DEELNAME ISM 2012

DEELNAME ISM KEULEN 2012

Voor de 13 keer op rij neemt Délice deel aan de internationale zoetwarenbeurs ISM in Keulen.  Naar jaarlijkse gewoonte komt de hele wereld van al wat zoet is samen om zaken te doen.

data: van zondag 29 januari tot en met 1 februari 2011

ons adres: Hall 4.2 stand P 029

Lees meer

Advertentie Winkel in weekblad Atlas Sint 2010

Met deze schitterende advertentie mag in op de cover van ons weekblad 'Atlas' staan om Sint Niklaas te verwelkomen.

Pauline Hauspy

Lees meer

BIER EN CHOCOLADE WEEKEND

Samen met de organistie HOP (Heerlijk Oblectief Proeven) hebben we op vrijdag 23 sept. en zaterdag 24 sept. een proeverij georganiseerd met als uitdaging om chocolade en pralines te laten proeven met bier.  De bedoeling is verschillende uiteenlopende smaken in bier en chocolade terug te vinden en op die manier nieuwe smaakervaringen te beleven.

Lees meer: